ALBANIAN/GJUHA SHQIPE

Azylanta te nderuar jeni mir se ardhun ne Castrop-Rauxel. Na
mujm me ju ndihmu me ju mush letrat dhe me perkthy dhe me
ju njoftu me njerz te qytetit me pas kontakta dhe me ju ndihmu
me marr mobila per banes.

Qka ju vyn?
Ju lutem kontaktoni
Email -> kontakt@fluechtlingshilfe-castrop.de ose forumi i faqes Ton
ne Internet -> http://www.fluechtlingshilfe-castrop.de/forum

Am Lambertusplatz 16 osht Caritasi ne Center pi ores 12 deri
ne ora 14 ka se ju jap in tesha.

Kinderkleiderkammer

Harkortschule, Wittener Str. 322B, 44577 Castrop-Rauxel
Her dusem ji duazde hata saeta yek wekiriye. Ses perca= penca cent.

You find most information provided in English here.

 

Translate »